Over mij

Mijn naam is Pietro Carbucicchio

Mijn naam is Pietro Carbucicchio, ik ben een zelfstandig fotograaf met een grote affiniteit met kunst. In 1979 ben ik geboren in Italië en in 2004 bracht mijn passie voor muziek mij naar Nederland, waar ik nu 15 jaar met veel plezier naast het geven van gitaarles aan kinderen en volwassenen heb ik de kans om met veel verschillende muziekprojecten mee te werken.

Naast muziek heb ik een sterke passie voor fotografie. Zoals ik emoties overbreng met muziek, componeer ik emoties ook in fotografie. Toen ik mijn eerste camera kocht ging er een enorme wereld voor me open. Gefascineerd door landschappen en geïnspireerd door kunst leerde ik hoe ik een camera kon gebruiken waarbij ik mijn creativiteit de vrije loop kon laten gaan. Tot ik toe aan een nieuwe uitdaging was en ben ik me gaan richten op portretfotografie. Met een steeds groeiende fascinatie voor portretten, besloot ik me daar helemaal in te verdiepen.

Ik ben altijd op zoek naar verbinding met mensen en met mijn creativiteit en ervaring probeer ik een positieve bijdrage te leveren aan het leven van anderen. Dat doe ik graag door het vastleggen van dierbare momenten, wat mij veel kracht en energie geeft. Ik werk natuurgetrouw en neem graag de tijd om je een beetje te leren kennen. Die vertrouwelijkheid zie je terug in mijn foto’s