De foto formaat is standaard JPG. Je krijgt Hi-Res (hoge resolutie) voor web aangezien dat foto’s 90% van de tijd op mobiele toestellen en op internet worden bekeken is deze formaat meer dan genoeg. Scherp en groot gegarandeerd

NOG EVEN UITZOEKEN OF HET VIA EEN WEBSITE GALLERY GAAT

Helaas niet, een RAW bestand is namelijk ‘unfinished work’.Er zit een grote verschil tussen het ‘nemen’ van een foto en het ‘maken’ van een foto. Na de shoot komt het ‘ontwikkeling’ proces van pas en worden de foto’s op smaak bewerkt, daar komt veel bij kijken.

 

De foto’s worden meestal binnen 14 dagen na de fotoshoot geleverd. Ik weet heel goed dat wachten op je foto’s heel lastig kan zijn, daarom doe ik mijn best om zo snel mogelijk alles te leveren.

Eigenlijk niet echt, oftewel, je mag ze uitprinten, maar web resolutie is anders dan print resolutie. Om een foto te printen wil je rekening houden met een aantal dingen, dpi hoogte, belichting, kleur, ink, papier. Als iemand bij mij foto’s afdrukken bestelt komt extra nazorg bij om het beste resultaat te kunnen garanderen.