Family Moments

Een gewone wandeling verandert al snel in een ware belevenis wanneer we samen een fotoshoot gaan doen.
Terwijl we alle mooie plekjes van het bos afstruinen leg ik de mooie en spontane momenten met het gezin, familieleden en zelfs huisdieren vast.
Dierbare momenten waar je later samen op kunt terugkijken.

De shoot is een succes wanneer iedereen op zijn of haar gemak is. Samen zorgen we voor een ontspannende sfeer waarbij 'niets hoeft, alles mag' voorop staat.

Aan het einde van de dag heb je veel mooie foto's, jouw favoriete wordt op een mooie papier afgedrukt als tastbaar resultaat.

Familiefotoshoot

Kids

Dier en Baasje

Hoe gaan we te werk? We beginnen met een kennismaking. Is het een match? Super! Dan gaan we samen aan de slag.

Samen zoeken we de juiste sfeer, scenario's en locatie. Heb je al een bepaald idee in gedachten? Laten we deze bespreken, zodat ik zo veel mogelijk rekening kan houden met jouw wensen.​

Prijzen

Extra kosten

Bij iedere shoot geldt er een kilometervergoeding van 0,35 per km

* De foto’s worden in hoge resolutie voor Web geleverd. Wil je graag foto’s op printformaat? Dan kan je deze bij bestellen. Je kunt hiervoor ook kiezen om de foto’s door mij af te laten drukken. Zo ben je verzekerd van kwaliteit.

Naast de digitale foto's is het ook mogelijk om je favoriete foto's als Prints te laten afdrukken of het maken van een fotoalbum. Lees hier onderaan de pagina meer over.

Prints met karakter

Fotografie als kunst

Wil je als cadeau aan jezelf of voor een ander een mooie Print laten afdrukken? Dat kan!

Jouw herinneringen verdienen om met deskundigheid afgedrukt te worden, het liefste op de beste materiaal. Bovendien gaat het om speciale herinneringen die je je hele leven wilt koesteren.

Een Print is daarnaast ook een prachtige eye-catcher in je interieur, die jou voor altijd doet herinneren aan je dierbaarste momenten! Daarom worden de Prints geleverd met een mooie pass-partout omheen. Prints kunnen op verschillende papiersoorten en formaten afgedrukt worden.

Bij iedere fotoshoot krijg je sowieso jouw favoriete foto afgedrukt als tastbare herinnering van een mooie dag samen met je gezin..

Heb je zelf een ander idee hoe je je foto’s terug wilt zien? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken of download de Prints Folder hier.

fotoalbum compositie

Fotoalbum

Koester jouw dierbare momenten

Weet je nog hoe ouders vroeger alle foto’s in een fysiek boek plakte? In een tijdperk waarin foto’s vooral digitaal bekeken en gedeeld worden gaat het bijzondere gevoel van een fysiek album verloren.

Een fotoalbum maakt je herinneringen tastbaar.

Op de bank met een koppie thee, samen met je geliefde, herinneringen bekijken op een uniek album. Genieten, glimlachen en oude verhalen vertellen. Het is zonde dat dat nu niet meer wordt gedaan. Naast dat het voor jezelf een mooie toevoeging is natuurlijk ook een mooi cadeau voor bijvoorbeeld grootouders.

Een mooi album van kwaliteit wordt voor jou graag opgesteld, eentje die je voor altijd koestert een kostbaar bezit.

Neem contact op voor de mogelijkheden of download de Fotoalbum folder hier.